Ver oferta completa

COOK-LEAD (LÍDER DE COCINA)

Descripción de la oferta de empleo

Job Number Job Category Food and Beverage & Culinary Location Courtyard Santiago Las Condes, Avenida Kennedy , Santiago, Region Metropolitana de Santiago, Chile VIEW ON MAP Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Type Non-Management POSITION SUMMARY   Prepare special meals or substitute items.
Regulate temperature of ovens, broilers, grills, and roasters.
Pull food from freezer storage to thaw in the refrigerator.
Ensure proper portion, arrangement, and food garnish.
Maintain food logs.
Monitor the quality and quantity of food that is prepared.
Communicate assistance needed during busy periods.
Inform Chef of excess food items for use in daily specials.
Inform Food & Beverage service staff of menu specials and out of stock menu items.
Ensure the quality of the food items.
Prepare and cook food according to recipes, quality standards, presentation standards, and food preparation checklist.
Prepare cold foods.
Assist management in hiring, training, scheduling, evaluating, counseling, disciplining, and motivating and coaching employees; serve as a role model.
Follow all company and safety and security policies and procedures; report maintenance needs, accidents, injuries, and unsafe work conditions to manager; complete safety training and certifications.
Ensure uniform and personal appearance are clean and professional; maintain confidentiality of proprietary information; protect company assets.
Anticipate and address guests’ service needs.
Speak with others using clear and professional language.
Develop and maintain positive working relationships with others; support team to reach common goals; listen and respond appropriately to the concerns of other employees.
Ensure adherence to quality expectations and standards.
Stand, sit, or walk for an extended period of time.
Reach overhead and below the knees, including bending, twisting, pulling, and stooping.
Move, lift, carry, push, pull, and place objects weighing less than or equal to 25 pounds without assistance.
Perform other reasonable job duties as requested by Supervisors.
PREFERRED QUALIFICATION Education.
Technical, Trade, or Vocational School Degree.
Related Work Experience.
At least 3 years of related work experience.
Supervisory Experience.
No supervisory experience.
License or Certification.
None       Marriott International is an equal opportunity employer.
We believe in hiring a diverse workforce and sustaining an inclusive, people-first culture.
We are committed to non-discrimination on any protected basis, such as disability and veteran status, or any other basis covered under applicable law.
At Courtyard, we’re passionate about better serving the needs of travelers everywhere.
It’s what inspired us to create the first hotel designed specifically for business travelers, and it’s why the Courtyard experience today empowers our guests, no matter the purpose of their trip.
We’re looking for achievers who are passionate about providing a guest experience that goes above and beyond, enjoy being part of a small yet ambitious team, and love learning how to always improve – all while having fun.
In joining Courtyard, you join a portfolio of brands with Marriott International.
Be where you can do your best work,​ begin  your purpose,  belong  to an amazing global​ team, and  become  the best version of you.
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Marriott International
Localidad
  • En todo Chile
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 01/10/2024
Fecha de expiración
  • 30/12/2024
AYUDANTES DE COCINA Y COCINEROS
Corporación Mexicana de Restaurantes

Corporativo mexicano de restaurantes solicita para restaurante italiano olive garden gran plaza: ayudantes de cocina y cocineros funciones: mantener abastecida la línea de servicio para evitar retrasos en el servicio tiempos de preparación y presentación de los platillos conforme a recetario vigente......

Líder de equipo en terreno para captación de donantes
Yaku consultora

Desde yakú, en colaboración con distintas ongs internacionales, estamos en una misión apasionante para generar un impacto positivo en el mundo! estamos buscando un/a líder de recaudación de fondos en terreno comprometido y dinámico para unirse al equipo y liderar los esfuerzos de recaudación de fondos......

Líder de equipo en terreno para captación de fondos
Yaku consultora

Desde yakú, en colaboración con distintas ongs internacionales, estamos en una misión apasionante para generar un impacto positivo en el mundo! estamos buscando un/a líder de recaudación de fondos en terreno comprometido y dinámico para unirse al equipo y liderar los esfuerzos de recaudación de fondos......

Líder para equipo de recaudación de fondos en terreno
Yaku consultora

Desde yakú, en colaboración con distintas ongs internacionales, estamos en una misión apasionante para generar un impacto positivo en el mundo! estamos buscando un/a líder de recaudación de fondos en terreno comprometido y dinámico para unirse al equipo y liderar los esfuerzos de recaudación de fondos......

ayudante de cocina
Hotel Cap Ducal

Se necesita persona para el cargo 'ayudante de cocina' tiempo completo 6x1 con experiencia en el rubro y disponibilidad para trabajar turnos rotativos, adjuntar cvrequisitos del puestoexperiencia en el área mínimo 2 años, disponibilidad para trabajar turnos rotativos......

COD 01/24 Vendedor Línea Ambiente Osorno
Rentokil initial

Capacitación constante a través de u+ plataforma de capacitación e-learning corporativa, y goodhabitz, plataforma europea líder en aprendizaje en línea... ¿buscas desarrollarte como profesional en una empresa multinacional, líder en su industria? nos tomamos en serio el proceso de desarrollo profesional......

COCINEROS Y COCINERAS
Corporación Mexicana de Restaurantes

Corporativo mexicano de restaurantes solicita para restaurante italiano olive garden universidad: cocineros y cocineras funciones: mantener abastecida la línea de servicio para evitar retrasos en el servicio tiempos de preparación y presentación de los platillos conforme a recetario vigente limpieza......

COD 01/24 Vendedor Línea Ambiente Iquique
Rentokil Initial

Capacitación constante a través de u+ plataforma de capacitación e-learning corporativa, y goodhabitz, plataforma europea líder en aprendizaje en línea... ¿buscas desarrollarte como profesional en una empresa multinacional, líder en su industria? nos tomamos en serio el proceso de desarrollo profesional......

COD 01/24 Vendedor Línea Ambiente Copiapó
Rentokil Initial

Capacitación constante a través de u+ plataforma de capacitación e-learning corporativa, y goodhabitz, plataforma europea líder en aprendizaje en línea... ¿buscas desarrollarte como profesional en una empresa multinacional, líder en su industria? nos tomamos en serio el proceso de desarrollo profesional......

Subgerente de local, rubro gastronómico calama
Niu sushi

Articulo 22 lugar: calama ofrecemos estabilidad laboral, trabajo en equipo, oportunidad de perfeccionamiento y crecimiento interno, un grato ambiente de trabajo y permanecer a una cadena líder en el mercado del sushi... cualificaciones - es necesario poseer un título técnico o profesional en áreas a......